TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Adana İl Yönetiminden ATB Yönetimine iadei ziyaret

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile beraberindeki heyet Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine iadei ziyarette bulunarak ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda Adanayı daha ileri taşımak için istişarede bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AK Parti Adana İl Yönetiminden ATB Yönetimine iadei ziyaret

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) - AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve beraberindeki heyet, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine iadei ziyarette bulunarak Adana'nın ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha ileri taşınması için istişarede bulundular.

Adana Ticaret Borsası'nın Adana ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Gülaçtı, borsanın çalışmalarının şehrin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasına güç kattığını belirtti. Gülaçtı, işlerini yaparken ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ve Adana'nın daha büyük bir yere erişmesini hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, şehrin sorunlarını tespit edip çözmek için çalıştıklarını ve bu süreçte bakanlar ve milletvekilleriyle işbirliği içinde olduklarını vurguladı. Gülaçtı, Adana'nın hak ettiği büyüklüğe ulaşması için birlikte çalışmanın önemine değindi.

Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsası'nın Adana ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve şehre hizmet etmenin ortak amaçları olduğunu belirtti. Bilgiç, Adana'nın hak ettiği yere gelmesi gerektiğine vurgu yaparak, tarımın önemli merkezlerinden biri olan Çukurova'nın Türkiye için kritik bir rol oynadığını ifade etti. ATB olarak Adana ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiklerini ve tüm çabalarının Adana için olduğunu belirtti. Ayrıca, ATB'nin modern ve teknolojik bir ticaret borsası olduğuna ve seçilen birinci sınıf projelerle ödüllendirildiğine dikkat çekti.

Ziyaretin ardından Adana Ticaret Borsası Kompleksi gezildi ve Bilgiç, ATB'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.