TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın ve doları olanlar aman dikkat! Dolar ve altını kaç TL olacağı ilk kez açıklandı

Dolar ve altın yatırımcıları için dikkat çeken haber geldi. Uzmanlar uyardı!

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
Altın ve doları olanlar aman dikkat! Dolar ve altını kaç TL olacağı ilk kez açıklandı

Son zamanlarda en çok yatırım araçları arasında yer alan altın ve dolarla ilgili yeni açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Bu açıklamalar kapsamında yatırımcılar yatırımını yapmaktadır.

Özellikle son zamanlarda dünya ekonomisinde meydana gelen belirsizlikler ve gerginlikler sebebiyle özellikle dolar ve altın gibi limanlar tercih edilmeye başlandı. Başarılı bir ekonomist tarafından son zamanlarda yapılan açıklamada hem dolar hem de altında önemli gelişmeler olacağına değinildi. Piyasalardaki dalgalanmanın ne denli önemli olduğu konusunda kafa karışıklığı başladı. Konuyla ilgili ünlü ekonomist açıklama yaptı. 

DOLAR 43 TL’YE YÜKSELECEK!

Altın ve doları olanlar aman dikkat! Dolar ve altını kaç TL olacağı ilk kez açıklandı 2

Ünlü ekonomist Evren Devrim tarafından yapılan açıklamada yatırımcıya önemli uyarı yapıldı. Yapılan analizler kapsamında Türkiye ekonomisi önemli risklerle karşı karşıya kalmakla beraber eğer önlem alınmasa dolar ve altın fiyatlarında değişiklik olacağı belirlendi. Zelyut tarafından yapılan uyarı kapsamında Türkiye’nin döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar dikkat çekti. Doların 41 TL ile 43 TL arasında sabitlenmesinin düşünülmesi de dolar ve altın yatırımı yapanlar için hayal kırıklığına sebep olmakta. 

Şirketlerin ekonomik yönden güçlenmesi için yatırım yapması gerektiği ve önümüzdeki günlerde dolar ve altın fiyatlarında dalgalanma yaşanacağı belirlendi. Yatırım yaparken sizin de araştırma yapmanız daha iyi olacaktır. Doların dalgalanması sebebiyle hemen her yatırımcının gündemine dikkat etmesi gerekiyor. 

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.