TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AOSB’nin genç sanayicileri yönetimini seçti

Geçtiğimiz haftalarda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde oluşturulan ve ilk adımı atan genç sanayiciler kurulu yeni dönemde yönetimini belirlemek için bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2023 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2023 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AOSB’nin genç sanayicileri yönetimini seçti

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER)- Geçtiğimiz haftalarda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde oluşturulan ve ilk adımı atan genç sanayiciler kurulu yeni dönemde yönetimini belirlemek için bir araya geldi.

Genç sanayicilerin bir araya getirilmesi, sinerji oluşturulması, güç birliği ve dayanışmanın sağlanması amacıyla kurulan ve bu kez yönetimini belirlemek için toplanan Genç Sanayiciler Kurulu, yönetim kurulunu seçti.

Üretim, istihdam ve ihracatıyla ülke ekonomisine değer katmak amacıyla bir araya gelen, AOSB Seyhan Salonu’nda düzenlenen ve Bölge Müdürü Ersin Akpınar’ın da katılarak, bu birlikteliğin önemine vurgu yaptığı toplantıda, kurul üyeleri kullandıkları oylarla ilk yönetim kurulunu belirledi.

Seçim sonunda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Genç Sanayiciler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Kaan Kara,  Başkan Yardımcılığına Merve Sütcü ve Rıdvan Aslan, Denetim Kuruluna Hazal Tekdemir, Asena Çevik ve Burak Sivaslıoğlu seçildi.  Yönetim Kurulu ise Merve Tezcan, Cumhur Demirağ, Eser Aldanmaz, ve Berfin Yılmaz’dan oluştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.