TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aracına benzin, motorin alacaklar dikkat! Benzin ve motorinde indirim bekleniyor

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dövizdeki değişimlere bağlı olarak sürekli değişiyor. Son dönemde yaşanan artışlar, vatandaşları bu fiyatların ne zaman ve ne kadar düşeceği konusunda meraklandırdı. Edinilen bilgilere göre, Salı gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorinde 1,5 TL civarında bir indirim bekleniyor. Bu indirim, son zamların ardından vatandaşlara bir nebze olsun nefes aldıracak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
Aracına benzin, motorin alacaklar dikkat! Benzin ve motorinde indirim bekleniyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve dövizdeki değişimler, akaryakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Son zamlardan sonra vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarında düşüş umuduyla bekliyordu. Son gelen bilgilere göre bu umutlar boşa çıkmayacak gibi görünüyor.

Edinilen bilgilere göre, Salı gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzin ve motorinde 1,5 TL civarında bir indirim bekleniyor. Bu indirim, son zamların ardından vatandaşlara bir nebze olsun nefes aldıracak.

İNDİRİMİN NEDENİ:

  • Brent petrol fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüş
  • Dolar/TL kurundaki gerileme

GÜNCEL FİYATLAR:

Benzin Fiyatları:

Adana'da en ucuz kurşunsuz benzin 95, Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli ve Yumurtalık'ta 45.49 TL/Litre fiyata satılıyor.

En pahalı benzin ise 45.51 TL/Litre ile Yüregir'de satılıyor.

Motorin Fiyatları:

Adana'da en ucuz motorin (Ultra Force) Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Seyhan, Tufanbeyli ve Yumurtalık'ta 42.94 TL/Litre fiyata satılıyor.

En pahalı motorin ise 42.96 TL/Litre ile Yüregir'de satılıyor.

Not: Bu bilgiler 06 Mayıs 2024 tarihi için geçerlidir ve güncelleme sıklığı istasyona göre değişiklik gösterebilir. En güncel fiyatlar için istasyonların internet sitelerini veya mobil uygulamalarını kontrol edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.