TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aselsan, Güdüm Kitleri ve ASELFLIR-500 sistemi için yurt dışı satış sözleşmeleri imzaladı

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ASELS), uluslararası son kullanıcılara yönelik güdüm kitleri ve ASELFLIR-500 sistemi ihracatını içeren üç ayrı sözleşme imzaladı. Toplam bedel 35.130.000 ABD Doları olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
Aselsan, Güdüm Kitleri ve ASELFLIR-500 sistemi için yurt dışı satış sözleşmeleri imzaladı

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ASELS), uluslararası pazarda güdüm kitleri ve ASELFLIR-500 sistemlerinin ihracatına yönelik toplamda 35.130.000 ABD Doları değerinde üç ayrı sözleşme imzaladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Aselsan'ın güdüm kitleri ve ASELFLIR-500 sistemi için üç ayrı yurt dışı satış sözleşmesi imzaladığı duyuruldu. Bu sözleşmeler, uluslararası müşterilere yönelik ihracatı kapsıyor. Toplamda 35.130.000 ABD Doları değerinde olan sözleşmelerin imzalandığı ifade edildi.

Aselsan'ın uluslararası pazarda güdüm sistemleri ve benzeri ürünler için imzaladığı sözleşmeler, şirketin dış ticaret ve ihracat faaliyetlerine olan devam eden bağlılığını gösteriyor. Bu tür sözleşmeler, şirketin gelirini artırarak uluslararası alanda rekabet gücünü artırmaya yönelik stratejilerinin bir parçası olarak görülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.