TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO'dan Cumhuriyet'in 100. yılında indirim kampanyası çağrısı

ATO Başkanı Yücel Bayram, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde üyelerine ve işletmelere büyük indirim kampanyasına destek vermeleri çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
ATO'dan Cumhuriyet'in 100. yılında indirim kampanyası çağrısı

ADANA (İLKHABER) - Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Yücel Bayram, Cumhuriyet'in 100. yılında, ATO üyelerine büyük indirim kampanyasına destek verme çağrısı yaptı. ATO'nun yaklaşık 35 bin üyesini, enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek vermeye davet eden Başkan Bayram, Adana'nın tüccarlarının her zaman fedakarlık yaptığını ve bu kampanyada da öncü olacaklarına inandığını belirtti.

Enflasyonun yüksek olmasının hem vatandaşları hem de işletmeleri olumsuz etkilediğini belirten Bayram, işletmelerin aynı fiyattan ürün satamadığını ve bu durumun tüccarları zorladığını ifade etti. Bu nedenle üreticiden tedarik zincirinin her aşamasına, perakendecilerden tüketicilere kadar herkesin enflasyonla mücadeleye destek vermesi gerektiğini vurguladı.

ATO olarak üyeleri bu mücadeleye katılmaya davet ettiklerini belirten Başkan Bayram, kampanyaya katılan firmaların indirim oranlarını ve firma bilgilerini kendilerine bildirmelerini istedi. Kampanyaya katılan firmaların bilgilerini kamuoyuyla paylaşacaklarını ve bu sayede enflasyonla mücadeleye katkı sağlayacaklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.