TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bayraktar konuya noktaya koydu! Elektrik doğalgaz zammı için nefesler tutuldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’ndan Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarına Zam Yok Açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz tarifelerine herhangi bir artış yapılmayacağını belirtti. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
Bakan Bayraktar konuya noktaya koydu! Elektrik doğalgaz zammı için nefesler tutuldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını belirtti. 

Bakan Bayraktar konuya noktaya koydu! Elektrik doğalgaz zammı için nefesler tutuldu 2

Alparslan Bayraktar, yaptığı açıklamada;

“Sosyal olarak yardıma ihtiyacı olan gruplara destek sağlamaya devam edeceğiz. Her kesimin desteklenmesi gibi bir süreç belki doğru olmayabilir. Maliyetlerin belirli bir kısmını da karşılamamız gerekiyor. Burada, elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz, elbette imkanlarımız dahilinde.

Petrol fiyatları 87-88 dolar seviyelerine geldi. Doğalgazda da yukarı yönlü bir eğilim başladığını gözlemliyoruz. Bunlardan bağımsız kalmamız mümkün değil. Vatandaşlarımıza en uygun şekilde nasıl hizmet sunabiliriz diye çabalıyoruz. Biz, yaşanan seçim süreçlerini atlattık ve buna rağmen nisanda herhangi bir zam yapılmadı. Mayıs ayında da zam beklentisi görünmüyor. Ancak, gelişmelere ve piyasadaki durumlara göre bunları yeniden değerlendireceğiz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.