TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu bankada hesabı olan elini çabuk tutsun! Tam 6000 TL para iadesi yapılacak

ING Bank'tan yeni bir kampanya duyuruldu. ING Bank en fazla 6 bin TL para iadesi yapacak. 3 ayda 2 bin TL olarak para iadesi gerçekleşecek. İşte ayrıntılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
Bu bankada hesabı olan elini çabuk tutsun! Tam 6000 TL para iadesi yapılacak

Kampanya açıklaması ING Bank’tan geldi. Banka en fazla 6 bin TL iade edecek. ING Bank tarafından 3 ay içerisinde ayda 2 bin TL olmak üzere toplam 6 bin TL iade edileceğini kaydetti.

ING Bank konuyu bildirdi. ING Bank, bu fırsatı ilk kez ING çalışanlarına sundu. Bankanın eline geçen kampanya bilgisine göre, Turuncu Ekstra programına ING üyesi olarak katılanlar, 6.000 TL’ye kadar 3 ay süreyle Turuncu Ekstra banka kartıyla POS harcamalarının yüzde 20’sini, aylık 2.000 TL’yi ING Mobil’den alınacak.

ING BANK’TAN KAMPANYA

Kampanya ilk kez Nisan ayında ING Mobil kullanıcısı olan kişiler için geçerlidir.

Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING kullanıcıları yararlanabilecek.

ING kullanıcılarına, Turuncu Extra banka kartıyla yaptıkları harcamalarda 3 ay içerisinde aylık 2.000 TL’ye kadar %20’si para iadesi veriliyor.

Bir ING üyesi her takvim ayı için en fazla 2.000 TL, kampanyanın üç ayı boyunca en fazla 6.000 TL kazanabilir.

Ayın 20’sinden sonra ING sahibi olan müşterilerimiz için ilk kullanım dönemi bir sonraki takvim ayıdır. Örneğin 20 Nisan’da gelen bir müşterinin 01.05.2024’ten 31.05.2024’e kadar kullanım süresi vardır ve Haziran ayında parasını geri alacaktır.

Kampanyaya Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılan fiziksel ve online POS alışverişleri dahildir. Kampanyaya fatura, vergi ve işletme ücretleri dahil değildir. Harcama farklı günlerde ve kısımlar halinde yapılabilir. Her şeyi bir anda ve aynı gün yapmanıza gerek yok.

Paraya gelince, kampanya koşulları sağlanmadığı takdirde para geri kazanılamaz. Kampanyadan yalnızca hedef kitleye ait olan ve kampanyanın iletildiği ING çalışanları faydalanabilecektir. Nakit para yatırma işlemleri takip eden ayın ikinci haftasında açık olan cari hesaba yapılır. ING, kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.