TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı M. Çağrı Süzer: Türkiye kripto alım satımında dünyada ilk 5 ülkeden biri

Garanti BBVA'nın bağlı ortaklığı olan Garanti BBVA Dijital Varlıklar, müşterilere kripto cüzdan ve alım-satım deneyimi sunmak için Garanti BBVA Kripto mobil platformunu başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı M. Çağrı Süzer: Türkiye kripto alım satımında dünyada ilk 5 ülkeden biri

Garanti BBVA, sektöründe öncü Garanti BBVA Dijital Varlıklar şirketi aracılığıyla Garanti BBVA Kripto mobil platformunu kullanıma sundu. Platform, müşterilere kripto cüzdan ve alım satım deneyimi sunuyor. İlk etapta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) varlıklarını içeren platform, her ay yeni varlıkları eklemeyi planlıyor.

Avalanche c-chain ve AVAX coin desteği de çok yakında kullanıcılarla buluşacak. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Dijital Varlıklar Yönetim Kurulu Başkanı M. Çağrı Süzer, bu konuda şu açıklamalarda bulundu:

"Ülkemiz kripto alım satımında dünyada ilk 5 ülkeden birisi. Alım satımların önemli bir kısmının ise az sayıda varlıkta gerçekleştiğini görüyoruz. Bu varlıkların müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun ve basit şekilde saklanması, alınıp satılması amacıyla Garanti BBVA Dijital Varlıklar şirketimizi kurduk. Garanti BBVA Kripto uygulamamızla ilk etapta müşterilerimize BTC, ETH ve USDC için hizmet sunan platformumuz, kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılandı. Müşterilerimizden gelen istek ve öneriler doğrultusunda çok yakında Avalanche c-chain ile AVAX coin desteğini de devreye alacağız ve AVAX sahiplerini ilk etapta saklama, ardından da alım satım hizmetlerimizle tanıştıracağız. İlerleyen dönemlerde varlık çeşitliliğimizi ve kripto varlık portföyümüzü genişletmek adına hizmet altyapımızı daha da geliştirerek bu alanda büyümemizi sürdüreceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.