TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelirini Akbank'a getirenlere 7 bin 500 liraya varan chip-para kazanma imkanı

Mobilden Akbanklı olanlara özel sunulan kampanyada, maaşını veya düzenli gelirini bankaya getirenler7 bin 500 liraya kadar chip-para kazanma fırsatı kazanıyor. İşte detaylar:

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
Gelirini Akbank'a getirenlere 7 bin 500 liraya varan chip-para kazanma imkanı

Mobilden Akbanklı olanlara özel sunulan "Kazanan Akbanklı" programı kapsamında, maaşını veya düzenli gelirini bankaya getirenler 7 bin 500 liraya varan chip-para promosyonu kazanabiliyor.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Kampanyaya katılmak için mobilden Akbanklı olma tarihi itibarıyla 35 gün içerisinde "Kazanan Akbanklı" programına katılmak, Akbank Kart ve Artı Para ürünlerine sahip olmak ve Otomatik Fatura Ödeme Talimatı vermek yeterli oluyor.

Kampanya kapsamında, 1 yıl boyunca düzenli ve tek seferde aylık 25 bin-50 bin lira para girişi yapmayı taahhüt eden Akbanklılar 2 bin 500 lira, 50 bin-100 bin lira taahhüt edenler 5 bin lira, 100 bin lira ve üzeri taahhüt edenler ise 7 bin 500 lira chip-para promosyonu kazanıyor.

Ayrıca kampanya kapsamında, 1 yıl boyunca EFT, Havale, Ortak ATM kullanımı ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor, her ayın son 3 günü de faizsiz Artı Para avantajından yararlanılabiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.