TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İndeks Bilgisayar, HB Bilişim'i satın almak için görüşmelere başladı

İndeks Bilgisayar AŞ, HB Bilişim Teknolojileri'nin çoğunluk hisselerini almak üzere stratejik bir yatırım kararı aldı. Yenileme Merkezi Sertifikasına sahip olan HB Bilişim, teknoloji ürünlerinde sunduğu yenileme, satış ve teknik servis hizmetleriyle öne çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
İndeks Bilgisayar, HB Bilişim'i satın almak için görüşmelere başladı

İndeks Bilgisayar AŞ, stratejik bir yatırım hamlesi yaparak akıllı cep telefonu başta olmak üzere, teknoloji ürünlerinde yenileme, teknik servis ve satış hizmetleri sunan HB Bilişim Teknolojileri San. Tic. A.Ş.'nin çoğunluk hisselerini satın almak üzere görüşmelere başladı.

Şirketin yaptığı açıklamada, HB Bilişim'in 1994 yılında kurulduğu ve mobil ürünler alanında dünya standartlarında çözümler sunmayı ilke edindiği belirtildi. HB Bilişim, uzman ekibiyle Apple başta olmak üzere tüm teknoloji ürünlerini yenileyerek 12 ay garanti ve çeşitli finansal çözümlerle kurumsal ve perakende çözüm ortaklarına sunduğu ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, gelişmiş pazarlarda kullanılan yenilenmiş akıllı telefonların pazarın %25'ine ulaştığı, global yenilenmiş akıllı telefon pazarının ise 2022 yılında 64 milyar USD hacme ulaştığı tahmin edildiği belirtildi. Yenilenmiş cihaz sektörünün sadece akıllı telefonlarla sınırlı kalmayıp, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, ses cihazları, giyilebilir teknolojiler, küçük ev aletleri ve oyun konsolları gibi daha fazla ürün ve kategoriyle hızla büyüdüğü vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.