TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmarabirlik, ortaklarına 630 milyon tl ödeme gerçekleştirecek

Marmarabirlik, 2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak ve ortaklarına toplamda 630 milyon TL ödeme gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
Marmarabirlik, ortaklarına 630 milyon tl ödeme gerçekleştirecek

Marmarabirlik, 2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyası kapsamında ortaklarına yönelik son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirecek. Toplamda 630 milyon TL ödeme yapılacak olan kampanya, ödemelerin zamanında ve düzenli olarak gerçekleştirilmesiyle dikkat çekiyor.

Kampanya kapsamında ürün bedellerinin %50'sini peşin olarak ödeyen Marmarabirlik, kalan %50'sini ise 26 Ocak 2024 tarihinde ödemişti. Yönetim kurulu başkanı Hidamet Asa, yapılan ödemelerin belirlenen takvim doğrultusunda titizlikle yerine getirildiğini ve herhangi bir gecikme yaşanmadığını vurguladı.

Başkan Asa, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Marmarabirlik'in zor koşullarda üreticisine sahip çıktığını ve ürün alım fiyatlarını piyasa koşullarına göre belirlerken üreticinin hakkını koruduğunu ifade etti. Ayrıca, gübre ve zirai ilaç desteği ile üretim maliyetlerini aşağı çektiklerini belirterek, Marmarabirlik'in ortaklarının çıkarlarını gözettiğini dile getirdi.

Başkan Asa, gelecek yıllarda yüksek rekolte beklentisi sebebiyle dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekerek, Marmarabirlik'in zarar etmemesi ve üreticisine destek olabilmesi için önceliklerinin ürünlerin piyasa koşullarında satılması ve dikkatli bir yönetim olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.