TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom 2023'te 53 milyon abone ile güçlü büyüme gösterdi

Türkiye'nin dijital dönüşümünde öncü rol oynayan Türk Telekom, 2023 yılında yaklaşık 53 milyon aboneye ulaşarak mobil alanda rekor bir büyüme sağladı. Şirket, müşteri odaklı yaklaşımı ve sürekli yatırımlarıyla mobil gelirlerini artırırken, sektörde lider konumunu korudu.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
Türk Telekom 2023'te 53 milyon abone ile güçlü büyüme gösterdi

Türk Telekom, 2023 yılında mobil abone sayısını 26,2 milyona çıkararak güçlü bir performans sergiledi. Şirketin mobil faturalı hatlarda elde ettiği rekor 1,6 milyon net abone kazanımı, mobil gelirlerinde de önemli bir artış sağladı. Mobil gelirlerini bir önceki yıla göre 6,4 milyar TL artıran Türk Telekom, sektördeki büyümesine en büyük katkıyı mobil alandan elde etti.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, şirketin müşteri odaklı stratejisine vurgu yaparak, mobil, fiber ve diğer iş alanlarında insanı merkeze alan bir yaklaşım benimsediklerini belirtti. Özden, yatırımlarının sonucunda mobil kapsama ve kapasitesini güçlendirdiklerini, müşterilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilen bir evren sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Türk Telekom'un 2023 yılındaki başarısının ardında müşteri deneyimine odaklanan stratejisinin yattığını belirten Zeynep Özden, şirketin dijital hizmetlerle müşterilerinin yaşamını kolaylaştırdığını ve çeşitli marka ve sektörlerden ayrıcalıklar sunarak müşteri memnuniyetini artırdığını dile getirdi. Özden ayrıca, Türk Telekom'un yapay zeka tabanlı akıllı asistanı TiTi ile müşterilere dijital destek sağladığını ve bu sayede 4 milyonun üzerinde müşterinin hayatını kolaylaştırdıklarını aktardı.

Türk Telekom'un sadece bireysel müşterilere değil, kurumsal müşterilere de yenilikçi çözümler sunduğunu vurgulayan Özden, veri merkezi, siber güvenlik ve bulut bilişim alanlarında kurumsal müşterilere hizmet verdiklerini belirtti. Özden, şirketin 2023 yılında sektörün lideri olarak büyümesini sürdürdüğünü ve 2024 yılında da müşteri deneyimini odak alarak başarılarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.