TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜSİAD ve Deloitte iş birliğiyle kurumsal girişimcilik raporu tanıtıldı

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) ile Deloitte iş birliğinde hazırlanan "Kurumlarda Girişimcilik ile Değer Yaratmak - Kurumlarda Girişimcilik Yönetimi ve Yöntemleri" raporu, Ankara'da düzenlenen tanıtım toplantısında paydaşlarla buluştu. Rapor, kurumsal girişimciliğin, inovasyon yolculuğuna yön verdiği bir dönemde şirketler için önemini vurguluyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
TÜSİAD ve Deloitte iş birliğiyle kurumsal girişimcilik raporu tanıtıldı

TÜSİAD Ankara Temsilciliği'nde gerçekleşen tanıtım toplantısında, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak Masa Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun ile TÜSİAD Kurumlarda Girişimcilik Çalışma Grubu Başkanı Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik'in açılış konuşmalarıyla etkinlik başladı.

Dr. İzel Levi Coşkun, konuşmasında günümüz iş dünyasının rekabet ortamının değiştiğine ve derinleştiğine dikkat çekerek, girişimciliğin bu değişimde önemli bir rol oynadığını vurguladı. Kurumsal girişimciliğin, kurumları yenilikçi, stratejik ve değer üreten yapılar haline getirdiğini belirtti.

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik ise konuşmasında, kurumların sadece yatırımlarla değil, kurum içi girişimcilik ve hızlandırma programları aracılığıyla da girişimcilere destek olduğunu ve bu desteğin önemine vurgu yaptı. Kurum içi girişimcilikle birlikte kurumların süreçlerini iyileştirmesi, başarıyı sürdürülebilir kılması ve çalışan motivasyonunu artırması arasındaki bağlantıya değindi.

Rapor sunumunu gerçekleştiren Deloitte Danışmanlık Kıdemli Müdürü Yakup Peker ise kurumsal girişimciliğin uygulama alanlarını ve örnek vakaları katılımcılarla paylaştı.

Toplantı, "Kurumlarda Girişimcilik Dönüşümü Üzerine: Dün, Bugün ve Yarın" başlıklı panele geçerek devam etti. Moderatörlüğünü TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Direktörü Kadir Yusuf Öztürk'ün yaptığı panelde Sabancı Holding Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Yeliz Erinçkan, Otokoç Otomotiv Teknoloji ve Strateji Direktörü Erdal Kemikli, Finberg Yatırım ve Strateji Direktörü Gaye Ör ve Türk Traktör Kurum İçi Girişimcilik ve İnovasyon Yetkinlik Merkezi Lideri Ali Çavuşoğlu, kurumsal girişimciliğin bugününü ve geleceğini değerlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.