TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yarından sonra P indirimli olacak! Herkes bu fırsattan yararlanmak isteyecek

İzmir-Midilli arasında seyahat etmek isteyenler için heyecan verici bir haber var! Bayram tatili dolayısıyla yapılan seferlerin bir sonraki durağı 12 Nisan'da gerçekleşecek. İzmir'den Midilli'ye yapılacak olan bu seferler, tatilcilerin beklediği fırsatı sunacak. Gemi, ilk seferin ardından perşembe günü dönüş yolculuğuna başlayacak. Bu fırsatı kaçırmayın, İzmir-Midilli seyahati için hazırlıklarınızı yapın!

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
Yarından sonra P indirimli olacak! Herkes bu fırsattan yararlanmak isteyecek

İZMİR-MİDİLLİ SEFERLERİ: BAYRAM HEYECANI 12 NİSAN’DA BAŞLIYOR!

İzmir’den Midilli’ye yapılacak seferlerle ilgili heyecan verici gelişmeler var! Bayram tatili dolayısıyla düzenlenen İzmir-Midilli seferlerinin bir sonraki ayağı, 12 Nisan’da gerçekleşecek. Yüksek hızlı yolcu gemisi İhsan Alyanak ile başlayan ilk sefer, Alsancak Limanı’ndan 220 yolcuyla hareket etti ve Perşembe günü geri dönecek. Bayramın ikinci seferi ise 12 Nisan’da yeniden başlayacak.

Bilet fiyatları da seyahatseverler için duyuruldu. Özellikle gençlere yönelik yapılan duyuruda, biletlerde yüzde 50 indirim uygulanacağı bildirildi. Ramazan Bayramı’na özel olarak düzenlenen seferlerde, hafta sonu için geçerli fiyat tarifesi de açıklandı. Cumartesi ve Pazar günleri için belirlenen tarifelerde, farklı yaş gruplarına özel indirimler mevcut.

İzmir-Midilli seferlerine katılmak isteyenler, biletlerini çeşitli kanallardan temin edebilirler. Biletler online olarak veya İzmir Limanı’nda bulunan İZDENİZ bilet satış ofisinden ve yetkili acentelerden temin edilebilir. Bisikletiyle seyahat etmek isteyenlerin rezervasyon sırasında bilgi vermesi gerekiyor. Yolcular, İhsan Alyanak ve Prof. Dr. Aziz Sancar yolcu gemilerinde bisikletleriyle seyahat edebilecekler.

Seyahat edecek yolcuların, kapı vizesi almak için İZDENİZ Satış Ofisi’nden randevu almaları gerekiyor. Kapı vizesi başvurusu yapacak olanların, gerekli evrakları Midilli’ye geçiş tarihinden en geç 5 gün önce İZDENİZ Satış Ofisi’ne iletmeleri isteniyor. Bu prosedürün eksiksiz bir şekilde tamamlanması gerekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.