TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziraat Bankası müşterilerine bayram sürprizi! Tek SMS ile 1000 TL para iadesi kararı!

Ziraat Bankası, nisan ayı sonuna kadar sürecek 1000 TL Banka Kartı Lirası kampanyasının ayrıntılarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
Ziraat Bankası müşterilerine bayram sürprizi! Tek SMS ile 1000 TL para iadesi kararı!

Ziraat Bankası’nın 1 Nisan’da başlattığı ve 30 Nisan’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında 1000 TL Banka Kartı Lirası verilecek. Hem mevcut müşteriler hem de yeni müşteriler de söz konusu fırsatın detaylarını araştırıyorlar. Bu bağlamda bu kampanyadan kimlerin faydalanacağı ve bu fırsatın hangi detayları sağlayacağı merak konusu oldu. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bir bilgilendirme metni yayımlandı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN 1000 TL BANKKART LİRA KAMPANYASI!

Ziraat Bankası müşterilerine bayram sürprizi! Tek SMS ile 1000 TL para iadesi kararı! 2

Zirat Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, 1-30 Nisan tarihleri ​​arasında hem giyim hem de ayakkabı sektörlerinden yapılacak olan alışverişlerde toplamda 1000 TL tutarında bankkart lira kazanılacak.

Bankkart, giyim ve ayakkabı sektöründeki üye işyerlerinde Bankkart POS’tan 2500 TL’den 4999 TL’ye kadar alışverişlerde 250 TL, 5000 TL ve üzerindeki alışverişlerde 500 TL, toplamda 1000 TL hediye verecek. Bu fırsattan yararlanmak için Bankkart Mobil veya Bankkart.com.tr üzerinden katılmanız gerekmektedir ancak e-ticaret için değil, ana faaliyet konusu giyim ve ayakkabı sektörü olan fiziki üye firmalar aracılığıyla giyim ve ayakkabı alımları bu çerçevede değerlendirilmemektedir.

Bankanın duyurduğu 1000TL Banka Kartı Lirası kampanyasının dışında nisan ayı ortasında çeşitli sektörlerden alışveriş yapanlar, Bankanın sunduğu indirimler ve banka kartı lirası ile de ilgileniyor. Siz de bu fırsattan yararlanmak ve daha fazla bilgi edinmek isterseniz Ziraat Bankası’nın internet sitesinde yer alan kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ziraat Bankası, bankart lira hakkında önümüzdeki dönemde çeşitli alanlardaki alışverişlerde sunduğu indirimler ve banka kartları hakkında bilgi veriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.