TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Elbistan provokasyonu muhalefetin fitnesidir!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Türk sporunu dahi kirli emellerine alet edenleri Elbistan’da da iş başında gördük. Elbistan provokasyonu muhalefetin fitnesidir.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Elbistan provokasyonu muhalefetin fitnesidir!”

ADANA (İLKHABER)– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Türk sporunu dahi kirli emellerine alet edenleri Elbistan’da da iş başında gördük. Elbistan provokasyonu muhalefetin fitnesidir.” dedi.

Bölücü muhalefetin Elbistan oyunu…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesini ziyaretlerinde “82 plakamız olsun, Elbistan il olsun” yazılı pankart açılmış ve sloganlar atılmış; bölücü muhalefet ile FETÖ’cü,PKK’lı medya ise MHP Lideri Bahçeli’nin uyarısını “Bahçeli Elbistan'da depremzedeleri azarladı” şeklinde sunmuştu.

“Olay provokasyondur, fitnenin devamıdır”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, konuya ilişkin açıklamasında “Olay provokasyondur. Olay, tamamen bölücü muhalefetin uzun süredir FETÖ, PKK ve diğer terör örgütleriyle iş birliği halinde sürdürdüğü fitnenin devamıdır.” ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli ne demişti?...

Kanlı şunları söyledi:

“Asrın felaketinin yaşandığı bir süreçte Elbistan’a yapılan ziyarette atılan sloganlar ve açılan pankartlar üzerine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bir vatandaşımızın da elini samimiyetle tutarken ‘Acımızın olduğu bir günde böyle sloganlarla Sayın Cumhurbaşkanımızın ve diğer yetkililerin burayı ziyareti sabote edilmemeli’ diyor ve pankartın indirilmesini, sessiz olunmasını istiyor. Sözün başını, sonunu kesip sadece arzu ettikleri bölümü servis ederek ‘Bahçeli depremzedeleri azarladı’ demek, milleti aldatmaktır. Yüreği yanmış, acısı taze Elbistan halkının o gün ‘İl olma’ derdi olamaz. Elbistan halkı erdemlidir, ahlaklıdır, haya ve iman sahibidir ki böylesi ahlaksızlığa asla tevessül etmez. Bunu yapanlar bölücü muhalefetin ucuz ve kirli elemanlarıdır.”

“Depremi küçümseyen, milletin acısını yürekten paylaşan bellidir”

Başkan Yusuf Kanlı “Tüm dünyanın ‘Asrın felaketi’ olarak kabul ettiği 6 Şubat depremlerini bölücü muhalefetin fitne başı ‘Bir algı operasyonuyla olayı çok fazla büyütüp sıyrılmaya çalışıyorlar. Asrın felaketiymiş. Başka ülkede niye böyle olmuyor?’ şeklinde küçümserken, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Elbistan’daki provokasyon karşısında ‘Acımızın olduğu bir günde’ diye başlıyor. Dolayısıyla, depremi küçümseyen de, milletin acısını yürekten paylaşan da çok açık ve bellidir. Türk sporunu dahi kirli emellerine alet edenleri Elbistan’da da iş başında gördük. Elbistan provokasyonu muhalefetin fitnesidir. Mübarek şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış üzerinde yaşadığımız vatan toprakları Yüce Allah’ın izni ve yardımıyla, aziz milletimizin feraset ve basiretiyle ayrık otlarını, fitne tohumlarını bağrından atacaktır; bundan asla kuşkumuz yoktur.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.