TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem Holding depremzedelerin yanında

Erdem Holding(GENPA) Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Darülaceze Başkanı ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yüksek Mimar Hamza Cebeci’nin daveti üzerine Darülaceze Başkanlığında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Erdem Holding depremzedelerin yanında

ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)- Erdem Holding(GENPA) Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Darülaceze Başkanı ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yüksek Mimar Hamza Cebeci’nin daveti üzerine Darülaceze Başkanlığında bir araya geldi.

Erdem, ailenin tarihçesini anlatan eseri imzalayarak Darülaceze Başkanı  Hamza Cebeci’ye taktım etti. Hamza Cebeci de kurumun tarihçesini anlatan sırma işlemeli özel hazırlanmış eseri Zeynel Abidin Erdem’e taktim etti.

Deprem bölgesindeki vatandaşların acil yardıma ihtiyacı olduğunu belirten ve sağ elin verdiğini sol el bilmez anlayışında  olduğunu ifade eden Zeynel Abidin Erdem, “Erdem Holding bugüne kadar 33 trilyon bölgeye deprem yardımı sağladı.  55 tır ve yeni 7 tır daha bölgeye yardımlar ulaştırıldı” dedi.

Ülkenin yeni döneme girerken birliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek devletin varlığının önemini ilmi siyasetin ne kadar mühim olduğunu hatıraları ile anlatan Erdem,  ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa diledi.

Erdem, sohbet sonrası Erdem Holding ve ailesi adına Darülaceze Başkanlığına önemli sayıda kurban bağışı yaptı.

Darülaceze Başkanı ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hamza Cebeci memnuniyetini belirterek bunu Abdülhamit’den bu yana tutulan kayıtlara geçirdi.

Bu görüşmeden çok memnun olduğunu belirten Cebeci; Zeynel beyin devlete bağlılığının ve geçmişten bugüne hizmetlerinin farkında olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.