TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ezgi Bektaş Çukurova’nın Sultanları’na katıldı

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi SK,  geride kalan sezonda Kuzeyboru takımında forma giyen giyen Ezgi Bektaş’ı kadrosuna kattı. Ezgi daha önce, Aydın BŞB, PTT, Fenerbahçe Opet ve İlbank takımlarında forma giymişti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ezgi Bektaş Çukurova’nın Sultanları’na katıldı

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi SK,  geride kalan sezonda Kuzeyboru takımında forma giyen giyen Ezgi Bektaş’ı kadrosuna kattı. Ezgi daha önce, Aydın BŞB, PTT, Fenerbahçe Opet ve İlbank takımlarında forma giymişti.

Yeni sezon daha iddialı bir ekip kurmanın hesabını yapan Çukurova Belediyesi Sor kulübü, transfer çalışmalarına devam ediyor. Çukurova’nın Sultanları, üst sıralarda yer alıp Avrupa kupalarına katılmak istiyor.

Sezonun bitimiyle transfer çalışmalarını hızlandıran Adana ekibi, daha önce; Angela Leyva, Gergana Dimitrova, Samanta Fabris, Nursevil Aydınlar, Beril Yıldırım, Ceren Ünal, Selin Uygur, Burcu Yönder, Büşra Şahin Güneş, Yasemin Yıldırım, Samanta Fabris, Gergana Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Cihan Önal, Yasemin Yıldırım gibi isimleri renklerine bağlarken, şimdi de Ezgi bektaş’ı kadrosuna kattı..

Smaçör Ezgi Bektaş, geçtiğimiz sezon Aksaray temsilcisi Kuzeyboru takımında forma giyerken, daha önce ise Aydın BŞB, PTT, Fenerbahçe Opet ve İlbank takımlarında forma giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.