TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsat arası

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2023 18:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2023 18:06

6 Şubatta Kahramanmaraş'ta, 15 gün sonrası ise Hatay’da meydana gelen depremlerin ardından sporda tüm liglerde verilen ara sonrası maçlar yeniden başladı. Adana Demirspor erteleme sonrası çıktığı ilk maçında Ümraniye ile 1-1 berabere kaldı. Aslında kazanabileceği bir maçta iki puan bıraktı.

Sağlık olsun.. Sonuçta daha açlar var. Bu haftaya baktığımızda ise Hatay maçı var, ancak Hatay ekibi deprem nedeniyle ligden çekildiğinden Adana Demirspor bu hafta maç yapmayacak.  Sonraki hafta ise zorlu Trabzon deplasmanı var.

Trabzon maçı zorlu olacak doğrudur ama Adana Demirspor’umuz da zorlu bir ekip.. Çok keyifli bir maç olacak diye düşünüyorum. Bu haftayı boş geçecek olan Adana Demirspor, Trabzon maçı için uzun bir dinlenme ve çalışma fırsatı yakalamış oluyor.

Bu bakımdan Adana Demirspor için fırsat arası diyebiliriz. Bu arayı iyi değerlendirip Trabzon’dan puan yada puanlar koparacaktır bence.. Az değil.. Tam iki haftalık bir ara..

Evet! Tam iki haftalık bir fırsat arası var. Adana Demirspor bu arayı iyi değerlendirip Trabzon’dan puanlar kopararak hedefine emin adımlarla ilerleyecektir. Başarılar dileğiyle..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.