TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsat arası

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2023 18:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 18:23

Bu hafta milli maçlar var. Yani futbolda milli maçlar nedeniyle bu hafta maç oynanmayacak. A Milli takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında önce Ermenistan ile 25 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de deplasmanda, ardından ise Hırvatistan ile kendi evinde 28 Mart Salı günü saat 21.45’te karşı karşıya gelecek. Başarılar diliyoruz.

Milli maçlar nedeniyle futbolda ligler 20 Mart tarihinde milli maç arasına girdi ve bu ara 28 Mart tarihinde son bulacak. Aranın ardından ise ligler kaldığı yerden devam edecek.

Ekipler için bu ara aslında çalışmaları için tam bir fırsat arası.. Hem dinlenecekler, hem de daha fazla idman yapma şansları olacak. Tabiiyi değerlendirenler için bu geçerli.. Sonuçta sezonun sonuna doğru gidiyoruz ve geriye çok bir şey kalmadı.

Son iki sezonda Süper Lig’e adeta damgasını vuran kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor, bu sezon ilk 4 ve Avrupa hedefiyle yola çıktı ve şimdiye kadar hedefine emin adımlarla gidiyor. Puan sıralamasında şimdi dördüncü sırada.. Yani hedeften sapma yok. Kalan maçlarda da gerekli başarıyı sağlayınca inşaallah hedefi tutturacak.

Şuan milli maçlar nedeniyle ara verildi ve bence bu arayı çok iyi değerlendireceklerdir. Sonuçta ardından Galatasaray deplasmanına çıkacaklar. Rakip güçlü ve şuanda lider.. Tabi ekibimiz de güçlü..

Sezonun ilk devresinde Adana'da oynanan karşılaşmada Adana Demirspor son 30 dakikayı 10 kişi oynadığı halde maç golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Ve aslında galibiyeti kaçırmıştı diyebiliriz.

Evet! Milli ara ve u ara ekipler için fırsat demek gerekir. Süper Lig’de mücadele eden ekibimiz Adana Demirspor, milli maç arasını fırsata çevirip, sonrasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçında puan yada puanlarla dönecektir diye düşünüyorum. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.