TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsat maçı

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2023 17:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 17:47

Bu sezonun ilk devresinde 18 puan toplayan kentimizin güzide ekibi Adanaspor, ikinci devre ilk maçında Tuzlaspor’u deplasmanda geçti ve 3 puanı aldı. Sonrasında ise kendi evinde Yeni Malatya ile 2-0 önde olduğu maçta 2-2 berabere kaldı. Aslında rahat alabileceği bir maçta iki puan bıraktı desek yeridir.

Bu hafta yine kendi evinde oynayacak ve bu kez rakip Bodrumspor.. Bodrum ekibi ligde şuanda 35 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Yani iyi bir ekip gibi gözüküyor. Ancak futbol bu ve kimin ne yapacağı belli olmaz. Ayrıca Adanaspor da güçlü bence.. Ligin ilk yarısında rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kalmıştı. Yani bence ekibimiz şimdi kendi evinde oynayacak ve daha avantajlı..

Bununla beraber devre arası transfer döneminde takviye de yaptı. Bence seyircisi önündeki bu maç, tam fırsat maçı olacak. Alacağı galibiyet ile bulacağı moral üst sıralara tırmanışı için büyük bir fırsat olacaktır.

Evet! Rakip Bodrum ve zorlu.. Ancak Adanaspor ekibi de zorlu ve özellikle kendi evinde o iyiler. Ligin ilk devresinde rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kaldılar ve maçta hatta galibiyeti kaçırdılar. Bu kez kendi saha avantajını iyi kullanıp maçı rahatlıkla alabilirler diye düşünüyorum. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.