TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsat maçı

Yazının Giriş Tarihi: 25.02.2023 17:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 17:25

6 Şubat sabahı büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık ve binlerce insanımız hayatını kaybetti, binlercesi de yaralı.. Asrın felaketinde Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Gaziantep, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye ve Elazığ illerimiz büyük hasar gördü. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın.

Ülke olarak kenetlendik, yurt dışından yardımlar geldi, hep beraber el ele yaralarımızı sarıyoruz ve sarmaya da devam edeceğiz.  Yurt dışından acımızı paylaşan, yardımlarını esirgemeyenlere teşekkür ediyoruz.

Yavaş yavaş hayat normale dönmeye başladı ve depremde büyük yardımlar yapan ve yapmaya devam eden spor camiası da normale dönmeye başladı. Ertelenen ligle Mart ayında yeniden başlayacak. Deprem haftasında oynanması gereken maçlar ise bu hafta oynanacak.

Bununla birlikte kentimizin Süper Lig’de mücadele eden ekibi Adana Demirspor, bu hafta Ümraniye deplasmanına çıkacak. Deprem nedeniyle yer aldıkları Antalya’da hazırlıklarını yaptılar ve İstanbul’a geçtiler.

Bugün önemli bir karşılaşmaları olacak. Rakibe baktığımızda ligin en alt sırsında yer alıyor. Ancak bu maçlar zorlu olur, o bakımdan rakip hafife alınmalı ve dikkat edilmeli.. Umarız 3 puanı alıp zirve yolunda emin adımlarla devam ederler.

Evet! Bu maç bence fırsat maçı, bu maçtan sonra Hatay maçı var. Hata ekibi deprem nedeniyle ligden çekildiği için Adana Demirspor hükmen galip sayılacak. Yani bu maçı alırsa artı üç puanı da garanti.. O bakımdan bu maçtan mutlak 3 puanı almalı.. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.