TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fönül Ferhat Baykara İlkokulu çevre bilinci oluşturuyor

Gönül Ferhat Baykara İlkokulu’nda 5 Öğretmen ERASMUS+ ECHO Projesi kapsamında 2. Uluslararası toplantısı için İstanbul Orhangazi Ortaokulunda toplantılara katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fönül Ferhat Baykara İlkokulu çevre bilinci oluşturuyor

ADANA(İLKHABER)-Gönül Ferhat Baykara İlkokulu’nda  5 Öğretmen ERASMUS+  ECHO Projesi kapsamında 2. Uluslararası toplantısı için İstanbul Orhangazi Ortaokulunda toplantılara katıldı.

Erasmus+ 2022-1-DE03-KA210-SCH-000083767 Nuaralı “ECHO- LET'S RECYCLE OUR NATURE TO SAVE OUR FUTURE! The future is in your hands. Make your voice heard” isimli projenin 2. Toplantısı İstanbul Pendik Orhangazi Ortaokulunda 13-17 Mart 2013 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Gönül Ferhat  Baykara İlkokulu Okul Müdürü Serdar Uzun, Müdür Yardımcısı Nilgün Karabacak, Okul öğretmenleri Ayşe Çiftcioğlu Kat, Gülizar Yaşar, Seçil Sönmez toplantıya katıldılar.

Toplantı süresince ortak okullardan katılan öğretmenler Genial.ly web02 eğitim aracı hakkında çalıştay gerçekleştirip, her okul çevre bilinci geliştirmeye yönelik kendi oyunlarını yaparak, proje online oyun katalogunu oluşturdu.

Okul öğrencileri çevre bilinci geliştirmeye yönelik tiyatro oyunu, İngilizce ve Türkçe şarkılarından oluşan koro sergilediler. Kendi enerjisini üreten Eko okul olan Mustafa Kutlu İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Proje ekibi bilimsel araştırmalara destek sağlayan ve her malzemesi geri dönüştürülebilir materyallerinden yapılan İstanbul TEKNOPARK’a ziyaret gerçekleştirildi.  Her okul kendi ağacını dikerek toplu olarak ağaç dikme etkinliğini gerçekleştirdi.

Kültürel faaliyetler kapsamında İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerine ziyaretler gerçekleştirilerek Alman ve İspanyol konuklara kültürel miraslarımızın tanıtımı yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.