TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet kaçtı

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2023 16:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.02.2023 16:42

6 Şubatta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetli depremlerin ardından sporda tüm liglerde verilen ara sonrası ligler kaldığı yerden devam ederken, deprem günü akşam oynanması gereken maç ancak önceki gün oynandı.

Adana Demirspor’umuz, ertelenen Spor Toto Süper Lig'in 23.haftası maçında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk oldu ve maç 1-1 sona erdi. Aslında ilk golü ekibimiz buldu ancak skoru koruyamadı ve bir puana razı oldu.

Ancak maçtan keyif aldık mı desek hayır.. Adana Demirspor’umuz beklediğimiz futbolu oynamadı. Ve hatta maçı izleyen herkes aynı fikirde.. Rakip dahi böyle bir futbol beklemiyordu bence.. Sonuçta Adana Demirspor tüm ekiplerin korkulu rüyası.. Ligin en hızlı hücum hattına sahip, ne yapacağı kestirilemeyen bir takım.

Fakat Ümraniye maçı hiç keyif vermedi ve kaçan 2 puan oldu. Sezon sonu hedefimiz ilk 4 ve Avrupa.. O bakımdan bu gibi maçların kaçmaması gerekir. Ligin en alt sırasında yer alan bir ekibe puan bırakmak zarardır bence..

Evet! Ümraniye karşısında iki puan bıraktık. Yani galibiyeti kaçırdık. Artık sağlık olsun diyelim.. Bundan sonrasına bakacağız. Yine o keyifli maçlarını bekliyoruz. Hedefimizden vazgeçmedik.. Başarılar..

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.