TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet olsun

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2022 18:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 18:04

Adanaspor, iyi bir sezon geçirmiyor. Şuan 13 hafta geride kaldı ve sadece toplanan 17 puan.. sezonun ilk devresi bitimine de kaldı 4 maç.. Normalde sezonun ilk yarısında şöyle 30 puanın üzerinde bir performans gösterilmesi gerekir ki, sezon sonunda sıkıntı yaşamasın.

Son 3-4 sezon alt sıralarda büyük sıkıntılar yaşadığını hepimiz biliyoruz. Düşme sıkıntısı yaşadılar. İyi şans ki son anda kurtuldular ve lige tutundular. Bu sezon başında da yine transferler yaptı, yeni hoca vs. ama şuana kadar istenilen performans gösterilemedi.

Temennimiz kalan 4 haftada maksimum puanları alıp ikinci yarıya daha rahat olması.. Artık alt sıralarda sıkıntı yaşayan Adanaspor değil, zirveye oynayan bir Adanaspor bekliyoruz.. Böyle köklü bir ekip buralarda olmamalı..

Bu zorlu maratonda bu hafta rakip Göztepe.. Puanlar aynı.. Yani bir bakıma 6 puanlık bir maç olacak. O bakımdan mutlaka galibiyet bekliyoruz. Tabi taraftar da umarız ekibi yalnız bırakmaz.

Evet! Zorlu bir maç olacak. Ancak Adanaspor mutlaka 3 puanı almalı. Hem saha, hem seyirci avantajını iyi kullanmalı.. Başarılar diliyoruz..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.