TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyeti kaçırdık

Yazının Giriş Tarihi: 03.02.2023 17:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 17:48

Süper Lig’e damga vuran Adana Demirspor’umuz Fenerbahçe ile kıran kırana bir maç yaptı. Belhanda penaltıyı kaçırdı, yılmadık Cherif'in ikinci kez yapılan penaltı golüyle öne geçtik. Maalesef 4 dakika sonrasında kalemizde golü gördük ve bir puana razı olduk.

Şu da bir gerçek ki bence sezonun en keyifli maçı oldu. Zevkli ve bir o kadar da bol pozisyonlu geçen bir maç.. Stadı tıklım tıklım dolduran taraftarlar, gelemeyenlerin ise ekrana kilitlendiği müthiş bir maç.. Ve hatta kimi saatlerce devam etse izlerim dediği, kiminin ise artık yüreğimiz dayanmadı, bu maç sonrasında iyi bir dinlenmem gerekir diyerek aldığı hazzı, keyfi anlatmak çok zor..

Futbol şöleninin Adana’da yaşadık ve yaşamaya da devam edeceğiz. Kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor’umuz bu tempoyla giderse inşallah daha Avrupa’da da görme fırsatımız olacak. Boşuna dünyanın dört bir yanında taraftarı var demiyoruz. Bu keyfi yaşattığı için teşekkür ediyoruz.

Evet! Futbol güzel, oynanan oyun güzel, Adana Demirspor’umuz çok güzel.. Fenerbahçe gibi güçlü bir ekip karşısında alınan bir puan değerli.. Onlar gibi bizim de zirve koşumuz devam ediyor. Unutmayın! Anadolu’dan biz de bu yarışın içerisinde varız ve olmaya da devam edeceğiz.

Önümüzde hafta Ümraniyespor deplasmanımız var, sonrasında Hatay'ı konuk edeceğiz. Bu güzel oyunuyla eminim iki bu maçlardan galip ayrılacağız.

Evet! Fenerbahçe ile müthiş bir maç oynadık ve bence galibiyeti dahi kaçırdık. Sağlık olsun.. Artık önümüze bakacağız. Bundan sonra bu tempoyla devam ettikçe puanlar da gelecektir. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.