TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyetler başlasın

Yazının Giriş Tarihi: 26.08.2021 19:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 15:59

Ligde 2 hafta geride kaldı ve bu 2 haftalık süreçte Adana Demirspor bir puan alabildi. İlk Fenerbahçe gibi zorlu bir rakip, ardından Kayseri deplasmanı.. Aslında her iki maça da baktığımızda Adana Demirspor iyi oynadı. Tek sıkıntı hücumda yapılan atakların gole çevrilememesi oldu. Yani sonuca gitmede sıkıntı yaşandı.

Kimi şutları kaleciler kurtardı, kimi şutlar direklerde patladı. Zaten Fenerbahçe’yi kurtaran bence kalecileri Altay oldu. Altay olmasa çok farklı bir yenilgi alırdı bence..

Kayseri maçında ise her iki ekip de çok istekliydi. Karşılık ataklar tam 90 dakika boyunca devam etti. Tam bir derbi havası vardı. Keyif veren bir maç oldu. Her iki ekibi de tebrik etmek lazım.

Evet! Adana Demirspor zorlu iki rakip ile karşılaştı ve bir puan aldı. Gerçi Süper Lig burası.. Kolay takım, kolay bir maç diye bir şey yok burada.. İyiysen kazanırsın. 90 dakika boyunca rakipten daha çok koşacaksın, daha çok isteyeceksin. Yoksa kaybedersin.

Artık bundan sonra her maç ayrı bir final olacak ve özellikle kendi evinde ve seyircin önünde oynayacağın maçlardan kesinlikle rakibe puan vermeyeceksin. Adana Demirspor’un da bundan sonra daha farklı olacağına ve oluşturduğu kadronun hakkını vereceğine eminiz. Galibiyetlerin gelmesi gerekiyor artık. Bu coşkuyu, sevinci yaşayan ve takımını yalnız bırakmayan Adana’ya galibiyetler gelmeli..

Evet! Bu hafta konuğumuz Konyaspor.. Onlar da belirli planlar yaptı ve zorlu maratonda bir şeyler yapmak istiyor. Ama biz daha çok istiyoruz. Çünkü tam 26 yıl yeniden bu güzel lige çıkmak için bekledik.. Kimi zaman yarı finalde, kimi zaman finalde, son dakikalarda kaçırdık ama sonunda bu sezon hak ettiğimiz yere geldik. Bundan sonra ise burada kalıcı olacağız.

O bakımdan artık kazanmanın zamanı.. Haydi Adana Demirspor.. Galibiyetler serisi bu hafta burada, Adana’da başlasın..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.