TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazeteci Doğan Gülbasar’ın Anne Acısı!

Çukurova Belediyesi basın danışmanı, ÇGC Üyesi ve TSYD yöneticisi, Adana basın camiasının önemli isimlerinden Gazeteci-Yazar Doğan Gülbasar’ın annesi Şükriye Gülbasar hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gazeteci Doğan Gülbasar’ın Anne Acısı!

Çukurova Belediyesi basın danışmanı, ÇGC Üyesi ve   TSYD yöneticisi,  Adana basın camiasının önemli isimlerinden Gazeteci-Yazar Doğan Gülbasar’ın annesi Şükriye Gülbasar hayatını kaybetti.

 Uzun süredir tedavi gören ve yoğun bakımda yatmakta olan  Şükriye Gülbasar tedavi gördüğü hastalığına yenik düştü. Şükrüye Gülbasar, Kabasakal Mezarlığı’nda yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çukurova Belediyesi Basın Danışmanı  Doğan Gülbasar’ın annesi Şükriye Gülbasar’ın cenaze törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yanı sıra başkan yardımcıları, CHP Adana eski Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Adana Şube başkanı Salim Büyükkaya, gazeteciler, iş adamları, partililer, Çukurova Belediyesi çalışanları ile ailesi katıldı. Gözyaşları arasında toprağa verilen merhum için okunan duaların ardından Gülbasar ailesi taziyeleri kabul etti. Çukurova belediyesi ve çok sayıda medya kuruluşu ile gazeteciler, merhum için başsağlığı mesajları yayınladı. Doğan Gülbasar  ve ailesine sabırlar dilendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.