SON DAKİKA
Hava Durumu

ADANA - YUMURTALIK YOLU ÇÖZÜM BEKLİYOR

Yumurtalık Münibüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Erden, Yumurtalık, Adana yolunun köstebek yuvasına dönerek içler acısı olduğunu vurguladı ve yolların adeta kazaya davetiye çıkardığını belirti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
ADANA - YUMURTALIK YOLU ÇÖZÜM BEKLİYOR
ADANA - YUMURTALIK YOLU ÇÖZÜM BEKLİYOR

ADANA(İLKHABER) - Yumurtalık Münibüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Erden, Yumurtalık, Adana yolunun  köstebek yuvasına dönerek  içler acısı olduğunu vurguladı ve yolların adeta kazaya davetiye çıkardığını belirti. Milli servet olan araçların yolların bozuk olmasından dolayı her an tamiri gittiğini belirten şoförler  de Yumurtalık- Adana yolunun bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Yumurtalık Münübüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Erden, Yumurtalık, Adana yolunun adeta köstebek yuvasına dönüştüğünü ve bu nedenle 80 dakikalık yolu 2 saate katettiklerini, yolun bir an evvel yapılması kunusunda yetkilileri duyarlı olmaya davet etti.

Erden, yolların bozuk ve düzensiz olması ile yolcularla tartışma yaşandığını da ifade etti. Erden, ayrıca yol güzergâhları içerisinde yolların içerisine kadar giren ağaçların yol trafiğine engeller çıkartığını ve bu nedenle her an kazalara davetiye çıktığını da ifade ederek, bu yolun sorunu en kısa zamanda çözülmesi gerektiğini vurguladı.

VALİ ÇOŞ’A TEŞEKKÜR

Başkan Erden şimdiye kadar  güneyin incisi  tatil beldesi  ve yatırımcıların gözbebeği  olan Yumurtalık’ın sorunlarını yerinde inceleyen hiçbir yetkiliye şimdiye dek rastlamadıklarını belirterek,”Adana’mıza yeni atanan valimiz  Sayın Hüseyin Avni Çoş’un  Yumurtalık’a gelip sorunları yerinde inceledi. Yumurtalık halkı adına Sayın Valimiz Coş’a teşekkür ediyor ve bu sorunu çözeceğine de yşürekten inanıyoruz.”dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.