TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksu'da "Sokak Hayvanlarına Duyarlılık Projesi"

Isparta'nın Aksu ilçesinde "Sokak Hayvanlarına Duyarlılık Projesi" hayata geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 21:37
Kaynak: AA
Aksu'da "Sokak Hayvanlarına Duyarlılık Projesi"

ISPARTA (İLKHABER) - Aksu Kaymakamlığı ve gönüllülerce sürdürülen proje kapsamında "sokaktaki dostlarımız yalnız değildir" sloganıyla sahipsiz hayvanlar besleniyor.

Aksu Kaymakam Vekili Mesut Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğadaki hayvanların kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Hayvanları kontrol altında tutmak ve topluma entegre etmenin tüm insanların ve kamunun görevi olduğunu belirten Akın, "Bizler bu dostlarımızın yaşam şartlarını ve yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm Aksu ilçemizdeki duyarlı vatandaşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlardaki bu çalışmamıza katkı sağlayan personelimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kış şartlarının ilçede zorlu geçtiğine dikkati çeken en Akın, "Sokaktaki dostlarımıza yuva ve barınma ihtiyaçları konusunda projeler üretmeye devam edeceğiz. Aynı zamanda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz tarafından bu hayvanların tedavisi ve kontrolleri konusunda çalışmalar yapılmakta ve Kaymakamlığımız tarafından takibi gerçekleştirilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.