TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yıldız gençlerle birlikte Kefken Kampı’nda

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2023 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Yıldız gençlerle birlikte Kefken Kampı’nda

Beyoğlu Belediyesi Kefken Gençlik Kampı bu yıl da öğrencilerle doldu taştı. Kampı ziyaret eden Başkan Yıldız, öğrencilerle sohbet edip onlarla birlikte etkinliklere katıldı.
Her yıl binlerce öğrenciyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Gençlik Kampı bu yaz da öğrencilerin buluşma noktası oldu. Gruplar halinde bir hafta boyunca kamp yapan öğrenciler, hem tatil yapıyor hem de sanat ve sportif branşlara katılarak kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Öğrenciler kampta ayrıca; Bilim atölyeleri, okçuluk, tiyatro, halk dansları, değerler eğitimi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, yüzme ve daha birçok etkinlikle de dolu dolu bir yaz geçiriyor. Kampı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, kampta bu hafta misafir edilen yaklaşık 300 öğrenciyle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yıldız daha sonra kampta düzenlenen etkinliklere katıldı. Öğrencilerin gün sonunda Başkan Yıldız’a teşekkür etmek için özel olarak hazırladığı sahne şovu; müzik dinletileri, sahne gösterileri ve yarışmalarla renkli görüntülere sahne oldu.

"Hem tatil yapıyorlar hem de çeşitli etkinliklerle kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar"
Kampın öğrenciler için önemine değinen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Kefken Gençlik Kampımız geçtiğimiz yıldan itibaren kış sezonunda da gençlerimize hizmet vermeye başladı. Okulların kapanmasıyla birlikte kampımızda yaz sezonunu başlattık. Gençlerimiz için çok önemli bir mekan burası. Çünkü hem tatil yapıyorlar hem de çeşitli etkinliklerle kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar. Her geçen yıl artan talep de gençlerimizin bu kampı ne kadar çok beğendiğinin bizlere gösteriyor” dedi.

"Her şey gençlerimizin Türkiye yüzyılına daha iyi hazırlaması için"
Başkan Yıldız, “Yine geçtiğimiz yıldan itibaren Bilim Beyoğlu’ndaki Bilim ve Dene Yap Atölyelerimiz buraya taşıdık. Her şey gençlerimiz için, onların kendilerini Türkiye Yüzyılına daha iyi hazırlaması için. İnanıyorum ki, kampımıza katılan öğrencilerimiz yeni eğitim yılına daha dinç, daha heyecanlı ve dinlenmiş bir şekilde başlayacaklar. Bugün burada bu enerjiyi çok net bir şekilde hissettik” ifadelerini kullandı
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.