BİK Adana Bölge Müdürlüğü’ne Halil İbrahim Parlak atandı

Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Müdürlüğü’ne Halil İbrahim Parlak atandı. Parlak, Hatay, Adana, Mersin, Kayseri, Niğde ve Osmaniye illerini kapsayan bölgenin yeni sorumlusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2025 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2025 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
BİK Adana Bölge Müdürlüğü’ne Halil İbrahim Parlak atandı

6 Şubat depremleri öncesinde Hatay Basın İlan Kurumu Müdürü olarak görev yapan Halil İbrahim Parlak, depremin ardından Balıkesir Şube Müdürlüğü’ne tayin edilmişti. Yaklaşık 10 aydır Konya Şube Müdürlüğü görevini yürüten Parlak, son kararla birlikte Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.

Atamaya ilişkin değerlendirmede bulunan Parlak, “Şahsımı bu göreve layık gören Genel Müdürlüğümüze, Genel Müdür Yardımcımıza ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Görevimizin sorumluluğunun bilincindeyiz. Bölge Müdürlüğümüze bağlı illerde resmi ilan ve reklamların artırılması için yerel medya kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü olarak bir süredir görev yapan Dr. Çetin Oranlı da Van Bölge Müdürlüğü’ne atanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.