SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP İl Başkanı Sümer Çin'e gitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Genel Merkezi'nin belirlediği heyetle Çin Halk Cumhuriyeti'ne gitti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
CHP İl Başkanı Sümer Çin'e gitti

CHP İl Başkanı Sümer Çin'e gitti


 

  ADANA (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Genel Merkezi’nin belirlediği heyetle Çin Halk Cumhuriyeti’ne gitti. 

  İl Başkanı Orhan Sümer, son yıllarda yaptığı atılımlar ve politikalarla dünyanın en önemli ekonomik güçlerinden biri haline gelen Çin’de 10 gün sürecek çalışmalara katılacak. CHP’nin 3 genel başkan yardımcısı ve 10 il başkanından oluşan heyetinde yer alan Orhan Sümer, Çin’de bir dizi konferans ve eğitim çalışmalarına katılacaklarını, incelemelerde bulunacaklarını belirtti.

  Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda CHP Basın ve Protokolden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bülent Avcu, Kurultay Delegeleri Atilla Arat ve Yılmaz Yakar’ın uğurladığı Sümer, Türkiye’nin daha çağdaş, modern ve yaşanabilir bir ülke olmasını sağlamak için CHP’nin dünyanın her bölgesinde etkin çalışma yürüttüğü belirtti. Sümer, alan olarak dördüncü, nüfus olarak dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin’in ekonomik, sosyal ve siyasi yapısıyla ilgili önemli izlenimler edineceklerini kaydetti.

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.