TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırsatlar Deryası, aylık 1 milyon ziyaretçi sayısıyla yükselişte

Derya Grup’a ait dijital mağaza Fırsatlar Deryası, e-ticaretin yeni merkezi olarak hızla yükselmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fırsatlar Deryası, aylık 1 milyon ziyaretçi sayısıyla yükselişte

(Haber Merkezi) - Derya Grup’a ait dijital mağaza Fırsatlar Deryası, e-ticaretin yeni merkezi olarak hızla yükselmeye devam ediyor. 2017 yılında temelleri atılan ve 2022 yılında ürün çeşitliliğini ve hizmetini genişleterek önemli bir dönüm noktasına ulaşan firsatlarderyasi.com, aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

E-ticaret sektöründe adından oldukça söz ettiren Fırsatlar Deryası, sunduğu kaliteli hizmet ve avantajlı fiyarlarla müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geniş ürün yelpazesi ve güvenilir alışveriş deneyimiyle ziyaretçilerin tercihleri arasında alışkanlık haline gelen platform, online alışveriş dünyasında “Her Alışveriş Yepyeni Bir Fırsat“ mottosuyla yerini alıyor. Dijital mecra; Fırsatlar Deryası, Proplan marka evcil hayvan ürünleri, Karaca marka ev tekstili ve yaşam ürünleri, Samsung, Siemens, Philips elektronik ürünler ve küçük ev aletleri, Schwarzkopf saç bakım ürünleri, Jacobs, Air Wick, Finish gibi dünyaca ünlü seçkin markaları kataloğunda en avantajlı fiyatlar ve fırsatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Fırsatlar Deryası'nın başarısının arkasında Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Hüseyin Kış’ın yaptığı Derya Grup’un geçmişten gelen gücü, müşteri memnuniyetine odaklanan bir anlayışın yattığı açıkça görülüyor. Her bir müşteriye özel çözümler sunan ve alışveriş deneyimini mükemmel hale getiren platform, kullanıcıların güvenini kazanmayı başarıyor.

Fırsatlar Deryası Genel Koordinatörü Yeşim Kış yaptığı açıklamada, "Müşterilerimize kaliteli ürünler sunarken aynı zamanda uygun fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlamak en önemli hedefimiz. 2022 yılında başlattığımız genişleme süreciyle birlikte müşteri kitlesini artırarak daha fazla insana ulaşmak bizi son derece mutlu ediyor. Hedefimiz, e-ticaret dünyasında adımızı daha da güçlendirme, sunduğumuz fırsatları ve indirimleri #kaçırmaüzülürsün sloganıyla birleştirerek markamızın 'İndirim ve Fırsat' sitesi olarak anılmasını sağlamak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.