TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halkbank, bayram harçlığıyla çocuklara sevindirici müjde verdi

Ramazan Bayramı'na sayılı saatler kala, Halkbank çocukları unutmadı! Banka, milyonlarca müşterisine bayram harçlığı verecek ve 18 yaş altı çocuklara özel bir hizmet sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
Halkbank, bayram harçlığıyla çocuklara sevindirici müjde verdi

Halkbank müşterilerine sevindirici bir haberle geldi. Halkbank, milyonlarca müşterisine bayram harçlığı vereceğini duyurdu. Özellikle de 18 yaş altı kişilere yönelik yapılan açıklama ile dikkat çeken Halkbank, çocuklara özel bir hizmet sunacak.

Halkbank'ın çocuk bankacılığı uygulaması kapsamında 18 yaş altı müşterilere yönelik bayram harçlığı uygulaması başlatacağı belirtildi. Halkbank yetkilileri, çocuk bankacılığı uygulamasının renkli arayüzü ve ilginç içerikleriyle hem temel finansal bilgileri öğreten hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlayan bir uygulama olduğunu ifade etti.

Halkbank'ın bu adımı, çocukların finansal okur yazarlık konusunda erken yaşlarda bilinçlenmelerini sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca, çocuklara bayram harçlığı verilmesiyle de Ramazan Bayramı'nın sevincini çocuklarla birlikte yaşamayı hedefliyor.

Halkbank'ın bu çocuk bankacılığı uygulaması, çocuklara yönelik finansal eğitimin önemini vurgulayarak geleceğin finansal olarak bilinçli bireylerinin yetişmesine katkı sağlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.