TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin’in 7. Yaş mutluluğu

Yedi yaşına giren Hüseyin’e Şirin’e sınıf arkadaşları sürpriz doğum günü partisi düzenleyerek sevinç ve mutluluğu bir arada yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
Hüseyin’in 7. Yaş mutluluğu

Anne Fadime, Baba Abdullah Şirin’in evladı Hazar ilkokulu 1-I sınıfı öğrencisi Hüseyin Şirin’in 7. Yaş kutlaması görkemli geçti. İsmail Şirin, sınıf öğretmeni Cansu Koyutürk, sınıf arkadaşları, sınıf annesi ve yakınlarıyla birlikte 7. Yaşına girmenin sevinç ve mutluluğunu birlikte yaşadılar.

İlkhaber Gazetesi'nden Ahmet AKDENİZ'in haberine göre; 7. yaşına girmenin mutluluğunu yaşayan İsmail Şirin, kendisi için düzenlenen yaş günü partisinde arkadaşlarını da yanında görmenin mutluluğunu yaşadı. Doğum Günü pastasını sınıf öğretmeni ve arkadaşlarıyla birlikte üfleyen Hüseyin Şirin’in sevinci gözlerinden okunuyordu.

Her anne ve baba için çocukları yaşamındaki en değerli varlıkları çocuklarıdır. Çünkü çocuklarının sevimliliği, tatlılığı ve aynı zamanda neşeleri ile tüm yaşamlarına mutluluk getirmiştir. Aileler için çocuklarının doğum günlerini kutlamak ezelden beri titizlikle ve özenle düzenlenen bir etkinliktir. Anne Fadime Şirin, oğlunun yeni bir yaşa girmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Hüseyin 7. Yaşına girdi. Oğlum benim hayata gülümseyerek bakan gözlerim. İyi ki varsın canım oğlum doğum günün kutlu olsun. Oğluma bu doğum günü partisi düzenleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Hüseyin Şirin, kendisi için hazırlanan yaş pastayı kestikten sonra arkadaşlarına ikram etti. Çocuklar pasta kesiminden sonra doyasıya eğlendi.7

 Hüseyin Şirin

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.