TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kepez'e 3 yeni sağlık tesisi yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kepez'e 3 yeni sağlık tesisi yapılacak

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi ve hayırsever vatandaşların desteğiyle ilçeye 3 yeni sağlık tesisi inşa edilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yeni Mahalle'ye içerisinde Kanser Tarama Merkezi'nin (KETEM) bulunduğu Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ve 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ile Varsak Karşıyaka Mahallesi'ne 3 hekimli ASM kazandırılıyor.

Sağlık tesislerinin yapımı için Antalya Valiliği'nde protokol imzalandı.

Protokollere Vali Hulusi Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan ile hayırseverler Evar İnşaat Şirketi’ni temsilen Evren Ari ile Hasibe Özkan ve Hüseyin Acar katıldı.

Tütüncü, doktoru ve sağlığı mahallelere, vatandaşın ayağına götürecek olan sağlık tesislerinin yapımına katkılarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

İlçe sakinlerinin sağlık hizmetlerine kolay şekilde ulaşabilmeleri için aile sağlığı merkezi yapımına önem verdiklerini belirten Tütüncü, "İlçemiz, sağlıkta önemli bir merkez haline geldi. Sağlık tesislerimizi çeşitlendirmeye, ilçemizde verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Bu anlamda ilk basamak sağlık hizmetlerinin verildiği aile sağlığı merkezi binalarının ilçemizde yapılmasına önem veriyoruz. Görev sürem boyunca ilçemize 20'den fazla aile sağlığı merkezi kazandırdık. Bu sayıya hayırseverlerimizin desteğiyle 3 tesis daha ekliyoruz." ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.