TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin'deki kayıp kız çocuğu Şanlıurfa'da bulundu

Mersin'de bir site görevlisinin ortadan kaybolan 12 yaşındaki kızı İsnur T., Şanlıurfa'da bir parkta bulundu. Olayla ilgili polisi görerek kaçan 1 kişinin ise arandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mersin'deki kayıp kız çocuğu Şanlıurfa'da bulundu

Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesi'ndeki bir sitenin görevlisi Sabri T.'nin ortaokul öğrencisi kızı İsnur T., 16 Eylül tarihinde sabaha karşı evden ayrılarak ortadan kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine sitenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kız çocuğunu bulmak için çalışma başlattı.

Şanlıurfa'da bir parkta bulundu
Arama çalışmaları sürdüğü sırada dün gece kayıp kız çocuğunun Şanlıurfa'da bir parkta yanında bir şahısla birlikte oturduğu bilgisine ulaşan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa polisi ile irtibata geçti. Belirtilen adrese giden polisler kayıp kız çocuğunu parkta bulurken, yanında bulunan bir şahıs ise polise görünce kaçtı. İsnur T. polis merkezine götürülürken, olayla ilgili 1 kişinin arandığı bildirildi.
(HSK-SO-Y)

Olayın Geçmişi

Alınan bilgiye göre, 16 Eylül'de Akdeniz Mahallesi'ndeki sitenin görevlisi Sabri T, 12 yaşındaki kızı İ.T'nin yatağında olmadığını fark etti.

Kızının kaybolduğunu düşünen Sabri T, sitenin güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceledi.

Görüntülerde, kızının saat 05.00 sıralarında site bahçesine gelen 2 kişiyle bir süre konuştuktan sonra yürüyerek ayrıldığını gören Sabri T, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, görüntüleri inceledi.

Kız çocuğunun bulunması için harekete geçen polis, çalışmalarını sürdürüyor.

 Şifreyi kullanarak siteye giriş yapmışlar

Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 2 kişinin, 16 Eylül saat 5.00 sıralarında önüne geldikleri sitenin kapısını şifre girerek açtıkları yer alıyor.

Kayıtlarda, site bahçesinde yan yana geldikleri İ.T. ile bir süre konuşan 2 şüphelinin, daha sonra kız çocuğuyla siteden ayrılması bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.