SON DAKİKA
Hava Durumu

Mersinli gazeteci Recep Yıldırım Covid-19’a yenik düştü

Mersin basın camiasında uzun yıllar emek veren gazeteci Recep Yıldırım, bir süredir Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2020 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
Mersinli gazeteci Recep  Yıldırım Covid-19’a yenik düştü

MERSİN (İHA) – Mersin basın camiasında uzun yıllar emek veren gazeteci Recep Yıldırım, bir süredir Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti.

  Mersin’de yerel yayın yapan Sun Radyo-TV, Radyo Metropol ve Mersin Üniversitesinde basın danışmanı olarak uzun yıllar kente emek veren 56 yaşındaki Recep Yıldırım, annesinin korona virüse yakalanmasının ardından rahatsızlanınca 6 Aralık tarihinde Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve nefes almakta güçlük çeken Yıldırım, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yıldırım, hastanede 12 gündür verdiği mücadeleyi bu sabah kaybederek yaşama veda etti.

  Yıldırım’ın annesi 75 yaşındaki Meryem Yıldırım da korona virüse yakalanmış ve 8 Aralık’ta hayatını kaybetmişti.

  Recep Yıldırım, bugün annesinin toprağa verildiği Güneykent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.