SON DAKİKA
Hava Durumu

Meslek İçi Eğitim Komisyonundan Başkan Av. Böke’ye tebrik ziyareti

Adana Barosu Meslek İçi Eğitim ve Mevzuat İzleme Komisyonu, yeni görevine başlayan Adana Barosu Başkanı Av. Volkan Böke'yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2025 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2025 08:25
Muhabir: HIDIR YENİAY
Meslek İçi Eğitim Komisyonundan Başkan Av.  Böke’ye tebrik ziyareti

Adana Barosu Meslek İçi Eğitim ve Mevzuat İzleme Komisyonu, yeni görevine başlayan Adana Barosu Başkanı Av. Volkan Böke'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Komisyon Başkanı Av. Kübra Öz, Başkan Yardımcısı Av. Şule Kaynar ve Komisyon Üyesi Av. Serdar Demirtaş'tan oluşan heyet, ziyarette Av. Böke'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Baro Başkanı Av. Volkan Böke, meslek ıçi eğitim ve mevzuat izleme konularında önemli çalışmalar yürüten komisyonun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Komisyon başkanı Av. Kübra Öz ise, yeni dönemde komisyonun planladığı projeler ve etkinlikler hakkında bilgi vererek, Baro Başkanı Av. Volkan Böke ile ortak yürütülebilecek çalışmaların önemi üzerinde durdu.

Av. Volkan Böke, nazik ziyaretlerinden avukatlara teşekkür etti.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.