TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları hangi platformdan duyurulacak?

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı için kura çekimi tarihi ve saati adaylar arasında merak konusu. Başvuruların geçtiğimiz günlerde tamamlanmasının ardından, adaylar Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiminin yapılacağı zamanı ve sonuçların nereden öğrenileceğini araştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları hangi platformdan duyurulacak?

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı için kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorusu araştırılıyor. İşçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alındı ve kura çekimi canlı yayında gerçekleştirilecek. Kura çekimi sonuçlarına nereden ve nasıl bakılacağı ise merak konusu.

sağlık bakanlığı personel alımı


SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin sürekli işçi alımı için kura çekimi, 18-19 Mart tarihleri arasında yapılacak.

sağlık bakanlığı atama

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin sürekli işçi alımı kura çekimi sonuçları, noter kurasıyla belirlenecek. Kura tarihleri, saatleri, yapıldığı yer ve sonuçlar ile asıl ve yedek aday listeleri gibi bilgiler ile atamaya dair belgeler ve diğer duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden ilan edilecek. Adaylara yazılı tebligat yapılmayacak, bu nedenle adaylar ilanları düzenli olarak kontrol etmelidir.

KADROLAR NELER?

Otomotiv Kaportacısı, Oto Elektrikçisi, Oto Bakım Onarımcısı/Otomotiv Mekanikçisi, Klinik Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Marangoz, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Elektrikçi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Temizlik Görevlisi olmak üzere çeşitli kadrolarda işçi alımı yapılacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.