Sarıçam’da etkili olan sağanak yağmurda yollar göle döndü

Adana’nın Sarıçam ilçesinde etkili olan sağanak yağış, altyapı ve asfalt eksikliği nedeniyle yolları göle çevirirken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Vatandaşlar her yağmurda aynı manzarayla karşılaştıklarını belirterek yetkililerden çözüm istedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2026 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2026 10:09
Muhabir: SERHAT AKARSU
Sarıçam’da etkili olan sağanak yağmurda yollar göle döndü

Adana’nın Sarıçam ilçesinde geceden bu yana etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede birçok noktada asfalt bulunmaması nedeniyle yollar çamura dönerken, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağışla birlikte yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle çok sayıda araç ilerlemekte güçlük çekti, bazı araçlar ise suda kaldı. Yolların adeta göle dönmesi sonucu yayalar yürümekte zorlandı.

Sarıçam’da etkili olan sağanak yağmurda yollar göle döndü

Sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan sürücüler, yoğun yağış nedeniyle trafikte kontrollü ilerlemek zorunda kaldı. Özellikle su birikintilerinin yoğun olduğu bölgelerde trafik zaman zaman aksadı. Yayalar da artan su birikintileri ve çamur nedeniyle güçlükle yürüyebildi.

Sarıçam’da etkili olan sağanak yağmurda yollar göle döndü

“HER YAĞMURDA REZİLLİK ÇEKMEK İSTEMİYORUZ”

Şiddetli yağmur sonrası zor anlar yaşayan Sarıçamlı vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Bir vatandaş, “Her şiddetli yağışta burası göle dönüyor. Altyapı yok, yollar asfalt değil. Evlere o kadar para veriyoruz ama yollar köy yolu gibi. Yetkililerin artık bu işe el atması lazım. Her yağmurda rezillik çekmek istemiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.