TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SunExpress, 2024 yaz sezonu için yeni rotalar belirledi

Türkiye'nin ödüllü tatil havayolu şirketi SunExpress, 2024 yaz sezonunda artan talep üzerine 20 yeni rotada daha hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SunExpress, 2024 yaz sezonu için yeni rotalar belirledi

ALİ GÜRELİ

(İLKHABER) - Her yıl 10 milyona yakın yolcu taşıyan Türkiye'nin ödüllü tatil havayolu SunExpress, 2024 yaz sezonunda artan talep üzerine 20 yeni rotada daha hizmet verecek.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan ve havacılık sektörünün Oscar’ı olarak bilinen Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu” ödülüne layık görülen SunExpress, 2024 yılı yaz sezonu uçuş programına yeni rotalar ekledi.

SunExpress, buna göre gelecek yaz Adana - Londra Stansted, Antalya - Bükreş, Antalya - Milano, Diyarbakır - Berlin, Gaziantep - Londra Stansted, Gaziantep - Münih, Hatay - Düsseldorf, Hatay - Stuttgart, İzmir - Madrid, İzmir - Podgoritsa, İzmir - Prag, İzmir - Piriştina, İzmir - Roma, İzmir - Tiran, İzmir - Varşova

Kayseri - Berlin, Malatya - Frankfurt, Malatya - Düsseldorf, Samsun - Köln ve Samsun - Münih seferleri gerçekleştirecek.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya’da kurulan SunExpress, geçtiğimiz haftalarda ise Antalya - Graz, Antalya - Helsinki, Antalya - Leeds, Antalya - Londra Stansted, Dalaman - Edinburgh ve Dalaman - Nürnberg rotalarını hizmete alacağını açıklamıştı.

SunExpress

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığındaki SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesi ve tatil havayolu uzmanlığı ile Türkiye ile Avrupa arasında turizm elçisi görevini üstlendi. 30 ülkede 175’ten fazla noktaya uçuş gerçekleştiren ve Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan SunExpress, merkezleri Antalya, Frankfurt, İzmir ve Ankara’da bulunan 3 bin 500’den fazla çalışanı ve 67 uçaklık filosu ile her yıl 10 milyona yakın yolcu taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.