TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ'da 500 liralık çorba gündem oldu, tarifini otel sahibi bile bilmiyor

Otelin şefinin dağ mantarıyla hazırladığı çorbanın tarifini otel sahibine bile söylemediği ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2024 14:35
Kaynak: İHA
Uludağ'da 500 liralık çorba gündem oldu, tarifini otel sahibi bile bilmiyor

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da bir otelde 500 TL'lik fiyatıyla servis edilen özel çorba gündem oldu. İhlas Haber Ajansı muhabiri ise çorbanın yapıldığı otele giderek hem dağ mantarı çorbasının tadına baktı hem de 500 liralık fiyata sebep olan malzemeleri araştırdı. Çorbayı yapan şefin; özel tarifi otel sahibinden bile sakladığı ortaya çıktı.
Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'da lüks bir otelde 500 liralık fiyatıyla servis edilen dağ mantarı çorba ve menü fiyatlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Uludağ'daki otelde dağ mantarı çorbasının 500 TL, ızgara et fiyatının 3 bin 500 TL ve pizzanın fiyatının da 1250 TL olduğu görüldü.

Otelin şefi çorbanın tarifini sahibine bile söylemezken, özel malzemeler dikkat çekti.
"Otelimize gelen her 10 kişiden 5'i tadına bakıyor" diyen Otel Sahibi Ömer Faruk Kamburoğlu şöyle devam etti, "Biz bu çorbayı 4 yıldır yapıyoruz. Ama son bir kaç gündür fiyatlarıyla meşhur olmasıyla birlikte tadını da sevenler büyük bir rağbet gösteriyor. Otelimize gelen her 10 kişiden 5'i tadına bakıyor. Sanırım bu sezona yetiştiremeyeceğiz. Çünkü bunun içindeki mantarları adetli olarak alıyoruz, sanırım bu sezon çorbamız bitecek. Tabi ki şehire göre pahalı. Fakat içindeki 5 çeşit mantarın özel olması sebebiyle Uludağ maliyetleri artıyor. Tadına bakanlar da 500 TL olmasının hakkını verdiğini söylüyorlar"

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.