TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda tren kazası sonrası geçici düzenleme

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda yaşanan tren kazası sonrasında yapılan onarımlar devam ediyor. Yolcular için alınan geçici önlemler hakkında detaylar burada!

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 16:13
Kaynak: AA

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda 21 Nisan gecesi eğitim amaçlı kullanılan iki trenin kaza yapması sonucunda trenlerin kuplajlarında hasar meydana geldi. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, kaza sonucu zarar gören kuplajların tamiratının devam ettiği ve zorunlu bakım çalışmalarının 24 Nisan Çarşamba gecesi tamamlanması planlandığı belirtildi. Normal işletmeye geçişin ise 25 Nisan sabahı yapılması hedefleniyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, M5 hattı Fıstıkağacı İstasyonu bölgesinde meydana gelen olayın detayları paylaşıldı. İşletme saatleri dışında eğitim için kullanılan iki trenin teması sonucu zarar gören kuplajların tamiri devam ediyor. Geçici önlemler kapsamında, Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında yaklaşık 15 dakika aralıklarla mekik seferleri düzenlenirken, Altunizade-Samandıra Merkez istasyonları arasında normal sefer tarifesi uygulanıyor. Yolcuların Üsküdar ve Altunizade İstasyonu'nda oluşabilecek yoğunluk ve beklemelerden etkilenmemesi için ise Üsküdar İstasyonu 1 numaralı girişin karşısında, sahil tarafında bulunan İETT durağından Altunizade yönüne ulaşım sağlanıyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.