SON DAKİKA
Hava Durumu

Yağcı: Gerginlik ülkeye zarar verir

Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, ATB Başkanı Muammer Çalışkan'a”Hayırlı olsun.”ziyaretinde bulundu. İkilinin gündemindeki konu herkesin gündeminde olan “Gezi Parkı”olaylarıydı. Çalışkan,” Kriz doğru yöneltiyseydi, bu konuma gelmezdi.”dedi. Yağcı'nın yanıtı ise şöyleydi: “Hiçbir iktidar gerginlik çıksın istemez.”

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2013 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2013 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
Yağcı: Gerginlik  ülkeye zarar verir

 

 

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Başkanlık Divanı üyeleri ile birlikte Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan’a yeniden seçilmesi nedeniyle ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarete yanında, İl Başkan Yardımcıları Ayşegül Çalık, Fahrettin Coşkun, Mehmet Faruk Bozkurt ve Zafer Kara ile İl Başkan Danışmanı İsmail Babacan olduğu halde gelen Ziyaeddin Yağcı, Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan’a görevinde başarılar diledi.

Parti olarak her zaman şehirdeki Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları ve diğer Kurumlar ile irtibat halinde olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Ticaret Borsası’nın yeni oluşan yönetimiyle de Adana’ya menfaat sağlayacak konularda irtibat içinde olacaklarını kaydetti.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışkan, AK Parti heyetine teşekkür etti.

Ziyarette ağırlıklı olarak Türkiye gündemi meşgul eden ‘Gezi Parkı’ eylemleri konuşuldu. Çalışkan, “Kriz doğru yönetilse bu hale gelmezdi” derken, Yağcı ise, “Hiçbir iktidar gerginlik çıksın istemez” dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, konuyla alakalı olarak, “Her türlü çıkacak gerginlikler hem iktidara hem de ülkeye zarar verir. Gerginliğin ortadan kalkması için süratle düzeltmeye gidiliyor. Gerek Başbakanımız gerekse de Bakanlarımız konuya ilişkin açıklamaları yaparak Taksim’de olan biteni detaylarıyla anlatıyorlar. Diyaloga açık olunduğunu, herkesle görüşeceklerini zaten Başbakanımız söyledi. Yapılanlar ve ortaya çıkan anarşi işin çığırından çıktığını gösteriyor. Ülkenin ve kentin sakinleşmesi, aklıselimle hareket etmesi şarttır. Herkesi üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan’da, “Ülke de olanlar imaj zedelenmesine neden oluyor. Tepkiler başlangıçta çok yerindeydi. Fakat provokatörler sayesinde başka yöne çekilme işi başarılı oldu. İnsanlar tabi ki demokratik haklarını kullanacaklar. Olumlu tepkilerin olumsuz tepkilere dönüşmemesi gerekirdi. Ağaç için yola çıkanlar artık ağaç yakmaya başladılar, kamu mallarına zarar vermeye başladılar. Tansiyonun düşürülmesi için bundan sonra kullanılan ve kullanılacak olan üslup çok önemli bir hal aldı. Verilmek istenen mesaj verildi artık sokaklar boşaltılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında, ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, Yönetim Kurulu üyeleri Hamit Tezcan, Mustafa Hızlı, Osman Bağış ve Sebahattin Yumuşak da hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.