TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yok böyle mutluluk!

Adana’da yaşanan bunaltıcı yaz sıcağından etkilenen bir köpek, sahibiyle birlikte fıskiyenin altında serinlemenin keyfini yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yok böyle mutluluk!

Yok böyle mutluluk!

 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER) Adana’da yaşanan bunaltıcı yaz sıcakları insanları olduğu gibi hayvanları da olumsuz etkiliyor.

Sıcaklığını arttıran yaz günleri tüm canlıları kavurmaya devam ediyor. Asfalt ve betona teslim olmuş şehirlerde hayvanlar su bulamıyor. Bazı hayvanlar da oldukça şanslı. Sahibiyle birlikte serinleyen bir köpeğin hali objektiflere böyle yansıdı. İkilinin sevinci görülmeye değerdi. Konuyla ilgili hayvan severler tarafından evlerin kapılarının önüne bir kap su konulması istendi. Kapı önüne konulacak su ile sokak hayvanları olan köpekler, kediler ve hatta kuşların bu sulardan yararlanacağını anlatan hayvan severler, “Parklar ve bahçelerde suluklar bulunuyor. Ancak bu suluklar sadece o bölgedeki hayvanların işine yarıyor. Bizler herkesin evlerinin kapılarının önüne bir kap su konmasını istiyoruz. Unutmayın onların ağzı ve dili yok, susuyorlar, konuşamıyorlar” dediler.

Bir çok vatandaşın apartmanlarının önüne su dolu kaplar kattıkları görüldü. Ancak sokaklarda ki hayvan sayısının fazla olması bu projeyi herkesin desteklemesi ile sonuca vereceği ifade ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.