TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökhan Göktürk ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da sportif direktör Gökhan Göktürk ile yollar ayrıldı. Kulüp konu hakkında açıklama yaparak Göktürk’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2023 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gökhan Göktürk ile yollar ayrıldı

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da sportif direktör Gökhan Göktürk ile yollar ayrıldı. Kulüp konu hakkında açıklama yaparak Göktürk’e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Adana Demirspor'da Sportif Direktör Gökhan Göktürk ile yollar ayrıldı. Daha önce Altınordu ve sonrasında Galatasaray'da Futbol Akademisi İdari Menajeri olarak görev yaptıktan sonra 2018'de Adana Demirspor'a gelen Gökhan Göktürk, 2020'den bu yana Adana Demirspor’da sportif direktörlük yapıyordu.

Adana Demirspor Kulübü konu hakkında yaptığı açıklamayla ayrılığı duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kulübümüze 4 yıl boyunca hizmet eden sportif direktörümüz Gökhan Göktürk'e bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eder, yolunun açık ve kariyerinin başarılarla dolu olmasını dileriz.” İfadelerine yer verildi.

GÖKHAN GÖKTÜRK’TEN VEDA MESAJI

Adana Demirspor’dan ayrılan Sportif Direktör Gökhan Göktürk, veda mesajı yayınladı. Göktürk, paylaşımında, “Çok değerli Adana Demirspor ailesi, bugün itibariyle 4 yıldır görev aldığım bu büyük ve güzel camiadan kendi isteğimle ayrılıyorum. Çok değerli Murat Sancak başkanımıza, Metin ağabeyime, Halil kardeşime, kulüp yöneticilerimize, bu süre içinde çalıştığım teknik direktörlerimize, tüm futbolcu kardeşlerimize, alt yapı emekçilerimize, çok değerli kulüp personelimize ve stadyumda olsun, sokaklarda olsun gördüğüm en iyi ve en güzel ve en cefakar taraftarlarımıza ve arma sevdalılarına teşekkür ederim.

Çoğu zaman çok güzel, ara sıra da çok zor günler geçirdik. Çok iyi arkadaşlar, ağabeyler, ablalar ve kardeşler edindim, ekmeğimi ve eşimi bu güzel şehirde kazandım. Bazen misyonunu tamamlaman gerekir. İşte o zaman geldi ve çattı. Unutmadan; kariyerimde her zaman gururla bahsedeceğim ve 'Bu güzel kulübün sportif direktörlüğünü yaptım' diyebileceğim. Hatırlatmakta fayda var; ben sadece diğer iş arkadaşlarım gibi bir kulüp çalışanıyım,  bizler gelip geçiciyiz. Kulübümüz baki. Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.

Daha önce Altınordu ve sonrasında Galatasaray'da Futbol Akademisi İdari Menajeri olarak görev yaptıktan sonra 2018'de Adana Demirspor'a gelen Gökhan Göktürk, 2020'den bu yana Adana Demirspor’da sportif direktörlük yapıyordu. Ayrıca GS Futbol Akademisi İdari Menajeri olduğu yıllarda Adana Demirspor alt yapısıyla da çalıştı.

Bu arada Adana Demirspor'da Sportif Direktör Gökhan Göktürk ile yolların ayrılmasının ardından kulüpten yeni bir hamle geldi. Kulüpten yapılan göre; Sportif Direktör Yardımcılığı görevine Alper Aslan getirildiği bildirildi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.