TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gösteriler göz doldurdu

Şehit Gökhan Aygül İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2022 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2022 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gösteriler göz doldurdu

Selma Ataş

ADANA (İLKHABER)-Şehit Gökhan Aygül İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında coşkuyla kutladı.

Adana Seyhan İlçesi Denizli Mahallesinde öğrencilerin yeteneklerini ön plana çıkaran bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve özgüvenli bireyler yetiştirerek kentin en iyi okullar arasında başarılarıyla farkındalık yaratan projeleriyle damga vuran Şehit Gökhan Aygül İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yaptıkları gösterilerle velilerinden tam not aldı.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden coşkuyla kutlanma başlandı. Şehit Gökhan Aygül İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine armağan edilen bu bayramı doyasıya kutladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Ali Kral yaptı. Kral, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tekrar okullarımızda yer almasının mutluluğu sevinci ve coşkusu içerisindeyiz. Kıymetli öğrencilerimiz sizlerin bayramında sizlere hitap etmek ve bu güzel anlamlı günü sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyorum. Çocuklarımızın, ülkemizi daha da güçlendirerek, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. Bayramınızı kutluyorum emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Bayramın tadını çıkaran öğrenciler, hazırladıkları etkinlikleri coşkuya dönüştürdüler. Tüm bayramların özel kutlandığı Şehit Gökhan Aygül İlkokulu’nda halk oyunları şiirler, koro şarkılar, çeşitli gösteriler oyunlar sergilendi. Renkli ve coşkulu geçen Türk bayrağının ön planda olduğu milli değerlerin vurgulandığı kutlamalarda hep bir ağızdan şarkılar söyleyen çocuklar, ailelerinin yüzünü gülümsetti.

Programın sonunda öğretmenler, öğrenciler ve veliler hep beraber oynayarak halaylar çektiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.